SAT23 (Super All Traction 23°)

SAT23 (Super All Traction 23°)

  • Verhoogd aantal nokken in combinatie met het open-center ontwerp voor een gelijkmatigere slijtage en betere tractie.
  • Vlakke omtrek met beproefd 23° nokontwerp voor een uitstekende tractie, gelijkmatige slijtage en een vlotte rit.
  • Dubbele rubbersamenstelling biedt slijtagebestendige loopvlakken met een hoge weerstand tegen inkervingen en inrijdingen.
  • Bead Rim Protector: de grond kan niet verstrikt raken tussen de velgflens en de velgrand van de band.

Voordelen voor de klant

Beweeg over het pictogram voor de omschrijving


Bespaar tijd in het veld

Firestone landbouwproducten worden ontwikkeld om de landbouw efficiënter te maken. Uitstekende tractie en zelfreiniging, in combinatie met de mogelijkheid meer lading te dragen resulteren in een aanzienlijke tijdswinst. Onze D/E-speed banden laten het toe om met hogere snelheden op de weg te rijden, wat bijdraagt aan nog meer tijdwinst.


Uitstekende wegligging en comfort

Door de geoptimaliseerde nok-en loopvlak ontwerpen, bieden Firestone landbouwbanden maximale tractie in het veld en een betere handling op de weg. U bent verzekerd van een zeer nauwkeurige stuur en rem-precisie. De herontwikkelde karkassen bieden verbeterde dempings-eigenschappen, wat bijdraagt aan een meer comfortabele rit zonder trillingen en lawaai. Wij zorgen voor uw welzijn.


Lange levensduur en gelijkmatige slijtage

Geoptimaliseerde compounds en een unieke constructie van de band maken Firestone banden uiterst duurzaam. Plattere en bredere loopvlakken in combinatie met een geoptimaliseerde nokontwerp leiden tot een gelijkmatige drukverdeling op de weg, wat resulteert in een gelijkmatige slijtage en een langere levensduur van de band. Firestone producten blijven presteren, zelfs als deze half versleten zijn.

Bandenmaten

Velgmaat Bandenmaat
38 15.5 - 38 6 PR TL - SAT 23°