Rancher T114- T131-T133

Rancher T114- T131-T133

  • Ontworpen voor aangedreven assen van diverse machines (tractor & implement)
  • Loopvlakontwerp met een open centre voor effectieve zelfreiniging en betere grip
  • 45° nokken voor goede stabiliteit op hellingen

Voordelen voor de klant

Beweeg over het pictogram voor de omschrijving


Bespaar tijd in het veld

Firestone landbouwproducten worden ontwikkeld om de landbouw efficiënter te maken. Uitstekende tractie en zelfreiniging, in combinatie met de mogelijkheid meer lading te dragen resulteren in een aanzienlijke tijdswinst. Onze D/E-speed banden laten het toe om met hogere snelheden op de weg te rijden, wat bijdraagt aan nog meer tijdwinst.


Lange levensduur en gelijkmatige slijtage

Geoptimaliseerde compounds en een unieke constructie van de band maken Firestone banden uiterst duurzaam. Plattere en bredere loopvlakken in combinatie met een geoptimaliseerde nokontwerp leiden tot een gelijkmatige drukverdeling op de weg, wat resulteert in een gelijkmatige slijtage en een langere levensduur van de band. Firestone producten blijven presteren, zelfs als deze half versleten zijn.

Tyre Development Features

Beweeg over het pictogram voor de omschrijving


Zelfreinigend

De goede zelfreiniging van het profiel verhoogt de tractie en vermindert doorslippen. Firestone's unieke Dual Angle Lug-technologie draagt bij aan de zelfreiniging van het nokkenprofiel. Modder blijft niet steken tussen de nokken, wat de tractie verbetert en u tijd en brandstof bespaart.