Performer 85

Performer 85

  • Standaard 85-serie banden voor tractoren met een medium vermogen
  • Opgewaardeerde laad-/ snelheidsindexen
  • Uitstekende tractie, zelfreiniging en rijcomfort
  • Diverse maten beschikbaar met extra draagvermogen

Voordelen voor de klant

Beweeg over het pictogram voor de omschrijving


Beperkte bodemverdichting

Herontwikkelde karkassen met een verhoogd buigingsniveau hebben een groter contactvlak, wat de contactdruk op de bodem vermindert. Minder bodemverdichting leidt tot een groter oogstrendement.


Verbeterde brandstof efficiëntie

Superieure tractie wordt bereikt door de uitstekende zelfreiniging van het nokkenpatroon. Hiermee kunt u sneller meer grond bewerken, wat u tijd en brandstof bespaart.


Bespaar tijd in het veld

Firestone landbouwproducten worden ontwikkeld om de landbouw efficiënter te maken. Uitstekende tractie en zelfreiniging, in combinatie met de mogelijkheid meer lading te dragen resulteren in een aanzienlijke tijdswinst. Onze D/E-speed banden laten het toe om met hogere snelheden op de weg te rijden, wat bijdraagt aan nog meer tijdwinst.


Uitstekende wegligging en comfort

Door de geoptimaliseerde nok-en loopvlak ontwerpen, bieden Firestone landbouwbanden maximale tractie in het veld en een betere handling op de weg. U bent verzekerd van een zeer nauwkeurige stuur en rem-precisie. De herontwikkelde karkassen bieden verbeterde dempings-eigenschappen, wat bijdraagt aan een meer comfortabele rit zonder trillingen en lawaai. Wij zorgen voor uw welzijn.


Lange levensduur en gelijkmatige slijtage

Geoptimaliseerde compounds en een unieke constructie van de band maken Firestone banden uiterst duurzaam. Plattere en bredere loopvlakken in combinatie met een geoptimaliseerde nokontwerp leiden tot een gelijkmatige drukverdeling op de weg, wat resulteert in een gelijkmatige slijtage en een langere levensduur van de band. Firestone producten blijven presteren, zelfs als deze half versleten zijn.

Tyre Development Features

Beweeg over het pictogram voor de omschrijving


Verhoogde laadcapaciteit

Sterk en innovatieve karkassen maken het mogelijk om de zwaarste ladingen te dragen zonder compromisen te sluiten op snelheid. Een geselecteerde range profielen met de Improved Flexion- of Extra Load- eigenschappen zijn ontwikkeld voor hoge belastingen of speciale landbouw toepassingen.


Dual Angle-nok

Firestone's unieke Dual Angle Lug-technologie, zoals toegepast in de meeste van onze producten, kenmerkt zich door een speciale nokdesign. Deze speciale nokken verhogen de tractie enorm, terwijl het de bodemverstoring op een laag niveau houdt. Firestone producten met Dual Angle lugs leveren 4% meer tractie dan standaard banden. Het nokdesign beschikt over een goede zelfreinigende werking, wat eveneens de tractie verder verhoogt.


Zelfreinigend

De goede zelfreiniging van het profiel verhoogt de tractie en vermindert doorslippen. Firestone's unieke Dual Angle Lug-technologie draagt bij aan de zelfreiniging van het nokkenprofiel. Modder blijft niet steken tussen de nokken, wat de tractie verbetert en u tijd en brandstof bespaart.


Hoge snelheidsindex

Een groot aantal van onze profielen hebben D/E-snelheidsindexen, waardoor u zwaardere ladingen kunt vervoeren bij hogere snelheden, tot 70 km/u. De innovatieve karkassen, met betere absorptie kenmerken, leveren een optimaal rijcomfort en meer efficiënte.