Maxi Traction 65

Maxi Traction 65

  • Ontworpen voor tractoren met hoog vermogen, maaidorsers en oogstmachines
  • Uitstekende tractie, zelfreiniging en rijcomfort
  • Lange levensduur en gelijkmatige loopvlakslijtage

Voordelen voor de klant

Beweeg over het pictogram voor de omschrijving


Uitstekende wegligging en comfort

Door de geoptimaliseerde nok-en loopvlak ontwerpen, bieden Firestone landbouwbanden maximale tractie in het veld en een betere handling op de weg. U bent verzekerd van een zeer nauwkeurige stuur en rem-precisie. De herontwikkelde karkassen bieden verbeterde dempings-eigenschappen, wat bijdraagt aan een meer comfortabele rit zonder trillingen en lawaai. Wij zorgen voor uw welzijn.


Lange levensduur en gelijkmatige slijtage

Geoptimaliseerde compounds en een unieke constructie van de band maken Firestone banden uiterst duurzaam. Plattere en bredere loopvlakken in combinatie met een geoptimaliseerde nokontwerp leiden tot een gelijkmatige drukverdeling op de weg, wat resulteert in een gelijkmatige slijtage en een langere levensduur van de band. Firestone producten blijven presteren, zelfs als deze half versleten zijn.

Tyre Development Features

Beweeg over het pictogram voor de omschrijving


Dual Angle-nok

Firestone's unieke Dual Angle Lug-technologie, zoals toegepast in de meeste van onze producten, kenmerkt zich door een speciale nokdesign. Deze speciale nokken verhogen de tractie enorm, terwijl het de bodemverstoring op een laag niveau houdt. Firestone producten met Dual Angle lugs leveren 4% meer tractie dan standaard banden. Het nokdesign beschikt over een goede zelfreinigende werking, wat eveneens de tractie verder verhoogt.