Firestone LogoFirestone Logo

Firestone tijdens SIMA International 2013

Firestone tijdens SIMA International 2013

Firestone presenteert innovaties voor een efficiëntere landbouw

Firestone is aanwezig op de SIMA 2013 International Agri-Business Show in parijs van 24 tot 28 februari en toont de nieuwste innovaties voor een efficiëntere landbouw. De Firestone stand (hal 5B, n° B115) goed gesitueerd tussen de tractorfabrikanten, toont de 3 pijlers van de Firestone's business approach van de agrarische sector.

  • Innovatieve hoge kwaliteit banden voor een efficiëntere landbouw
  • Agri Point- het netwerk van professionele bandenspecialisten gespecialiseerd in landbouwbanden
  • E-tools maken het gemakkelijker voor een agrariër

Innovaties getoond op de Firestone stand tijdens SIMA 2013, met:

De nieuwe Maxi Traction IF 800/70R38

Een verdere uitbreiding van het Firestone hoge laadcapaciteit- en lage bodemverdichting kenmerkende heavy duty landbouwbanden gamma. Dankzij het grotere contactvlak, is de D-speed band de ideale kandidaat voor het vervangen van de 710/70R42 of de 650/85R38.

De nieuwe Maxi Traction 800/65R32 voor maaidorsers

De optimale band voor dit segment, combineert hoge efficiëntie, hoge laadcapaciteit en een lage bodemverdichting in een band.

De nieuwe Performer 270/95R48 row crop (rijenteelt) band

Firestone betreed de sproeiermarkt met banden welke zich kenmerken door een uitstekend draagvermogen, hoge snelheidsindex en nauwkeurige stuurprecisie - een combinatie die zeker zal bijdragen tot een efficiëntere landbouw. Om in alle behoeften te voorzien, worden in de komende maanden meer uitbreidingen gepland in het matenpakket van de Performer 85-90-95 series.

“Met deze nieuwe producten bieden wij bestuurders van landbouwmachines, efficiënte duurzame banden die niet alleen de operationele kosten verlagen, maar ook bijdragen aan een beter milieu dankzij de lagere bodemverstoring en brandstofefficiëntie.” Yves Kerstens, Managing Director, Commercial Business Unit, Bridgestone Europe

Op de stand kunnen bezoekers, op een touchscreen module, de complete Firestone landbouwbanden line up verkennen en leren hoe banden worden geproduceerd.

De getoonde producten in combinatie met het Agri Point-netwerk - het netwerk van professionele bandenspecialisten gespecialiseerd in landbouwbanden - en de beschikbaarheid van de Firestone bandenspannings app, laten de bezoekers van de stand zien dat Firestone niet alleen banden produceert, maar een complete oplossingen biedt aan agrariërs.

Bezoek de Firestone stand en ontdek meer!