Firestone LogoFirestone Logo

Firestone Performer Row crop (rijenteelt)-band

Firestone Performer Row crop (rijenteelt)-band

Firestone betreed de sproeiermarkt met de Performer Row Crop

Voor het uitbreiden van de strategie om agrariërs te voorzien van banden die landbouw efficiënter maken, heeft Firestone de Performer Row Crop serie gelanceerd.

De nieuwe banden zijn ontworpen voor maximale efficiëntie in het veld en op de weg, Door hun hoge belastbaarheid en hoge snelheidsindex, kunnen grotere tanks gemonteerd worden, wat bespaart bij het ​​spuiten.

"Firestone richt zich op oplossingen die agrariërs een efficiëntere en duurzame manier van werken biedt, door besparingen in brandstofverbruik en werktijden." Harald Van Ooteghem, Senior Manager Marketing Planning, Bridgestone Europe

Firestone heeft deze efficiëntie op het veld, doorgevoerd naar de weg, door nieuwe banden met een hoge snelheidsindex te ontwikkelen. In combinatie met het Dual Angle profiel biedt de Performer 95 agrariërs de snelheid op alle ondergronden. De banden bieden een uitstekende nauwkeurigheid, met een uistekend rijcomfort en stuurgedrag, zelfs bij deze hogere snelheden.

De Performer 270/95R48 is voor het eerst getoond op de SIMA 2013 International Agri-Business Show. Om aan alle wensen te kunnen voldoen zal Firestone het matenpakket van de Performer 85-90-95 serie in de toekomst verder uitbreiden.