Firestone LogoFirestone Logo

Firestone lanceert nieuwe Europese website voor landbouwbanden

Firestone lanceert nieuwe Europese website voor landbouwbanden

Firestone nodigt bezoekers uit om een kijkje te komen nemen op haar nieuwe Europese website voor landbouwbanden. De lancering van de website markeert de succesvolle productvernieuwing binnen het assortiment Firestone landbouwbanden in de afgelopen maanden, zoals de introductie van de Maxi Traction IF-serie, de Maxi Traction voor combines en de Performer-serie voor Row Crop.

De website is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en voorzien van de nieuwste technologieën voor optimale navigatie en functionaliteit. De website is compatibel met moderne browsers en mobiele apparatuur, zoals tablets en smartphones, en is beschikbaar in de meeste Europese talen.

Alle relevante product- en bedrijfsinformatie is op een duidelijke en aantrekkelijke manier beschikbaar voor eindgebruikers (landbouwers, aannemers...), bandenprofessionals, dealers en andere belanghebbenden.

"We hebben naar onze klanten geluisterd en op basis van hun adviezen een nieuwe, gebruiksvriendelijke bandenzoeker ontwikkeld, die aan alle moderne behoeften en aan de eisen van de klant voldoet. Een ander hoogtepunt van de website is de geavanceerde dealerzoeker, die bezoekers snel en efficiënt de weg wijst naar de dichtstbijzijnde bandenprofessional." Harald Van Ooteghem, Senior Manager Marketing Planning, Bridgestone Europe

Ontworpen voor groeiende resultaten!

Bezoekers kunnen bovendien ontdekken wat er achter het uitgebreide en vernieuwde assortiment landbouwbanden van Firestone schuilgaat, zoals de nieuwe technologieën en de daarbij behorende voordelen voor Europese landbouwers: duurzaamheid, efficiëntie, minder grondverdichting, lager brandstofverbruik...

Bezoek de website www.firestone.eu/agri/ en ontdek zelf waarom onze producten zijn ontworpen voor groeiende resultaten.